Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages

Inwoners aan het woord 2020

In het onderzoek Inwoners aan het woord 2020 vroegen we inwoners naar hun mening over de gemeente Ede. Het onderzoek gaat onder meer over onze dienstverlening, zorg, voedsel, de buurt, duurzaamheid, sport, cultuur en het buitengebied van Ede. In het Rapport Inwoners aan het woord 2020 vindt u alle uitkomsten.

/ Trends en ontwikkelingen / 830 kB

Samenvatting Inwoners aan het woord 2020

In Samenvatting Inwoners aan het woord 2020 staan de belangrijkste uitkomsten beschreven.

/ Trends en ontwikkelingen / 145 kB

Edese Impactmonitor COVID-19

De Edese Impactmonitor COVID-19 brengt trends en ontwikkelingen als gevolg van corona in beeld. Er is aandacht voor de thema’s Economie, Sport en cultuur, Sociaal domein, Veiligheid en criminaliteit en Samenleven. De cijfers zijn aangevuld met korte impressies waarin Edese ondernemers, bestuurders, professionals en vrijwilligers hun ervaringen delen over de impact van corona op hun organisatie, op hun werkzaamheden en op de Edese samenleving.

/ Trends en ontwikkelingen / 7211 kB

Staat van Ede

De Staat van Ede 2019 beschrijft per thema de ontwikkeling in de afgelopen jaren.

/ Trends en ontwikkelingen / 3858 kB

Inwoners aan het woord 2018

In het onderzoek Inwoners aan het woord 2018 vroegen we inwoners naar hun mening over de gemeente Ede. Het onderzoek gaat onder meer over onze dienstverlening, zorg, voedsel, de buurt, duurzaamheid, sport, cultuur en het buitengebied van Ede. In het Rapport Inwoners aan het woord 2018 vindt u alle uitkomsten.

/ Trends en ontwikkelingen / 923 kB

Samenvatting Inwoners aan het woord 2018

In Samenvatting Inwoners aan het woord 2018 staan de belangrijkste uitkomsten beschreven.

/ Trends en ontwikkelingen / 135 kB

Inwoners aan het woord 2016

In het najaar van 2016 voerde de gemeente het onderzoek “Inwoners aan het woord” uit onder duizenden inwoners van de gemeente Ede.

/ Trends en ontwikkelingen / 919 kB