Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages

Agrifoodmonitor populaire versie 2019

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2019 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

/ Food / 2035731 kB

Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2019

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2019 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

/ Food / 6219441 kB

Agrifoodmonitor populaire versie 2018

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2018 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

/ Food / 2152 kB

Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2018

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2018 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

/ Food / 14148 kB

Agrifoodmonitor populaire versie 2017

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2017 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

/ Food / 1554 kB

Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2017

In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2017 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

/ Food / 4127 kB

Kansen voor korte voedselketens in Ede

Onderzoek uitgevoerd naar Edese bedrijven die regioproducten verkopen om inzicht te krijgen in de kansen voor korte voedselketens

/ Food / 562 kB

Peiling Inwonerspanel - De Smaak van Van Gogh

In september 2015 is een peiling uitgevoerd onder het Inwonerspanel van de gemeente Ede om te meten in hoeverre ‘De Smaak van Van Gogh’ bekend is bij inwoners.

/ Food / 373 kB